Xiaolong AMD druhé generace oficiálně vstoupil na čínský trh a spolupracoval s TSMC při dobrém skladování.

Před dvěma měsíci společnost AMD vydala v San Franciscu celou řadu 7nm produktů, včetně prvního 7nm serverového čipu X86 na světě - serverového procesoru druhé generace EPYC (Xiaolong) (kódově označeného Říma), s předními technologiemi, průmyslem Maximální počet jádra a ukazatele výkonu více než 100 světových rekordů jsou jako hodit trhák do průmyslu.

Dnes se v Pekingu konal summit partnerů AMD Greater China Partner Summit. AMD také oficiálně oznámila, že serverový procesor druhé generace EPYC Xiaolong vstoupí na čínský trh. Tencent, Hewlett-Packard, Xinhua III, Lenovo a další partneři také představili svůj čip druhé generace EPYC Xiaolong. Serverové produkty a příklady aplikací.

Scott Aylor, viceprezident a generální ředitel řešení datových center AMD, uvedl v rozhovoru s Ji Wei.com, že Čína je nejaktivnějším trhem pro inovace, spolu s novými technologiemi, jako jsou velká data, AI, 5G a mobilní platby. Stále se objevují nové aplikace, například video. V oblasti datových center je nejviditelnějším výkonem touha po výpočetní energii.

Zároveň řekl, že zákazníci se stávají „inteligentnějšími“. Od minulosti věnovali pozornost pouze tomu, kolik strojů zakoupili, kolik energie dnes potřebují na watt a více pozornosti věnují úsporám nákladů a energie a snižování emisí. V tomto ohledu může serverový čip druhé generace EPYC Xiaolong poskytnout čínským zákazníkům dobrou podporu.

V případě TSMC se uvádí, že 7nm kapacita TSMC je již plná a bude to mít vliv na dodávku produktů souvisejících s AMD. Scott Aylor uvedl, že tržní poptávka po 7nm výrobních procesech je nespornou skutečností. Data AMD pro TSMC Středisko a produkty na straně PC také znamenají nový podíl na trhu, takže AMD byla vždy dobře podporována a produkty serverových čipů mohou zajistit odpovídající zásobování.

Scott Aylor uvedl, že od návratu do podnikání v datových centrech v roce 2015 pokračovala společnost AMD v podpoře iterace produktů a dalšího vývoje vývojem jasné technologické mapy a silných možností provádění, přičemž postupně budovala ekosystém a získávala více zákazníků. Na základě zajištění neustálého zlepšování výkonu produktu si budeme udržovat stabilní podporu produktové řady prostřednictvím dostatečného skladování a získat důvěru zákazníků z hlediska integrity.

E-mailem: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966PŘIDAT: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hongkong.