Dialog Semiconductor pro získání společnosti Adesto za účelem rozšíření podnikání na trhu IIoT a pomoc průmyslové automatizace

Z oficiálního porozumění společnosti Dialog Semiconductor dnes společnost Dialog Semiconductor, dodavatel vysoce integrovaného řízení spotřeby, nabíjení, konverze napájení AC / DC, technologie Wi-Fi a Bluetooth s nízkou energií a Adesto Technologies Corporation (Adesto), dnes oznámila, že obě strany podepsaly konečná dohoda Dialog získá všechny zbývající akcie společnosti Adesto.

Dialog uvedl, že akvizice společnosti Adesto urychlí expanzi společnosti Dialog na rostoucí trh IIoT, pomůže inteligentním budovám a průmyslové automatizaci (Industry 4.0) a hladce zajistí cloudové připojení.

Kombinace Dialog a Adesto také přinese doplňková portfolia produktů pro křížový prodej široké zákaznické základny sloužící rostoucím aplikacím na průmyslovém trhu.

Rozumí se, že Adesto je předním dodavatelem inovativních zakázkových integrovaných obvodů (IC) a vestavěných systémů na trhu průmyslového internetu věcí (IIoT). Jeho ústředí se nachází v Santa Claře v Kalifornii s přibližně 270 zaměstnanci. Vyspělé odvětví inteligentní automatizace budov Portfolio řešení je velmi dobrým doplňkem portfolia automatizace výroby společnosti Dialog. Řešení společnosti Adesto se prodávají na průmyslových, spotřebitelských, lékařských a komunikačních trzích.

Dr. Jalal Bagherli, generální ředitel společnosti Dialog Semiconductor, řekl: „Tato akvizice udržitelně posílí naši pozici na průmyslovém trhu IoT. Řešení konektivity a vysoce optimalizované produkty Adesto pro stavební a průmyslovou automatizaci mají silné schopnosti, které se dokonale doplňují. A máme rozšířili portfolio produktů Industrial IoT, které jsme získali po nedávné akvizici společnosti Creative Chips. Hluboké vztahy se společností Adesto, komplexní znalosti systémových technologií a know-how přinesou zákazníkům Dialogu větší hodnotu. ““

Narbeh Derhacobian, generální ředitel společnosti Adesto, uvedl: „Spojením společnosti Dialog s nejlepšími technologiemi společnosti Adesto vytvoříme jedinečná řešení IIoT pro dnešní stále více propojený svět. Jsme velmi rádi, že se připojíme k Dialogu, který poskytne náš společný Zákaznická základna přináší více hodnota. “

Společnost Dialog uvedla, že po dokončení akvizice se očekává, že v prvním kalendářním roce dojde k zhodnocení zisku společnosti Dialog na akcii (EPS). A během prvního kalendářního roku po dokončení akvizice se očekává, že kombinovaná společnost dosáhne roční synergie nákladů přibližně 20 milionů USD.

Společnost Adesto očekává ve fiskálním roce 2019 příjmy ve výši přibližně 118 milionů USD a očekává, že v nadcházejících letech bude i nadále růst.

Ceny obou společností jsou kombinovány v následujících oblastech:

• Rozšiřuje sílu společnosti Dialog v oblasti IIoT kombinací řešení průmyslové konektivity, inteligentních měřičů a řešení automatizace budov, aby získala více než 5 000 zákaznických společností, z nichž většina jsou novými zákazníky společnosti Dialog.

• Portfolio bezdrátových produktů společnosti Dialog (BLE, Wi-Fi) doplní portfolio kabelové konektivity Adesto a lépe poslouží pro inteligentní budovy a průmyslové aplikace. Cloudová konektivita dále přináší diferencované výhody existujícím průmyslovým řešením společnosti Dialog.

• Produkty úložiště Adesto s nízkým výkonem jsou kombinovány s technologií bezdrátového připojení BLE a Wi-Fi společnosti Dialog a zvukovými integrovanými obvody True Wireless Stereo (TWS) k dosažení úplnosti pro nositelná zařízení, chytrá sluchátka a další řešení IoT Systémová řešení.

• Odemkněte budoucí růst na automobilovém trhu využitím vyspělých výrobních a testovacích procesů společnosti Dialog v automobilovém průmyslu, abyste mohli posílit specializované produkty úložiště Adesto. Kromě toho jsou tyto produkty zaměřeny na vznikající, rychle rostoucí oblast umělé inteligence (AI).

• Do Dialogu byly přidány technické možnosti a měřítko návrhu a dále rozšířeno stávající zakázkové IC IC podnikání, díky čemuž se společnost Dialog stala jedním z největších dodavatelů analogových polovodičů pro analogový smíšený signál.

E-mailem: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966PŘIDAT: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hongkong.