Řízení RF MEMS technologie! Qorvo oznamuje, že získal Cavendish Kinetics

8. října poskytovatel RF řešení Qorvo oznámil, že získal Cavendish Kinetics, předního světového vysoce výkonného dodavatele RF, a jeho tým bude i nadále podporovat aplikaci technologie RF MEMS (RF Micro Electro Mechanical Systems) v produktové řadě Qorvo. . A tuto technologii proměňte ve velkoobjemovou výrobu pro mobilní zařízení a další trhy.

Eric Creviston, prezident divize mobilních produktů společnosti Qorvo, uvedl: „Akvizice společnosti Cavendish Kinetics nám umožňuje posílit vedoucí postavení společnosti Qorvo na trhu v oblasti ladění antén. Několik předních světových výrobců smartphonů potvrdilo, že antény lze pomocí RF MEMS společnosti Cavendish Kinetics výrazně zlepšit. Výkon, včetně snížených ztrát a zvýšené linearity, bude Qorvo optimalizován a rozšířen na původní bázi společnosti a aplikován na další aplikace, jako je infrastruktura a obrana. “

Rozumí se, že RF MEMS je produkt RF zpracovaný technologií MEMS. Technologie RF-MEMS umožňuje vysokou integraci s MMIC, což umožňuje vytvořit systémově integrované jádro (SOC), které integruje sběr, zpracování, přenos, zpracování a provádění informací. Podle koncepce mikroelektronické technologie může nejen vyrábět na úrovni oplatky, sériovou výrobu, ale má také výhody nízké ceny, malé velikosti, nízké hmotnosti a vysoké spolehlivosti.

Zařízení RF MEMS se používají k vyladění hlavních a diverzních antén smartphonů v nízkých, středních a vysokých pásmech k produkci silnějších signálů a rychlejších datových rychlostí. RF MEMS maximalizuje výkon s vynikajícím Q-faktorem, zlepšenou linearitou a extrémně nízkou ztrátou vložení, což nabízí velký potenciál pro zlepšený výkon systémů 4G a 5G.

Od roku 2015 je Qorvo hlavním strategickým investorem společnosti Cavendish Kinetics. Qorvo poskytne více podrobností o transakci Cavendish Kinetics během své konference o výdělcích za druhé čtvrtletí v roce 2020.

E-mailem: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966PŘIDAT: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hongkong.