Společnost LG Innotek oficiálně odstoupila z trhu HDI a oznamuje ukončení činnosti PCB

Podle BusinessKorea opustí LG Innotek trh HDI a strategicky přesune práci a zdroje do polovodičového podnikání.

Společnost LG Innotek oznámila, že se rozhodla ukončit obchod s deskami plošných spojů (PCB), což je firma HDI a představuje 3,1% z celkových tržeb společnosti. Očekává se, že společnost LG Innotek ukončí výrobu PCB v tomto roce a přestane prodávat PCB v červnu příštího roku.

Společnost LG Innotek vysvětlila, že podnikání v oblasti HDI bylo pozastaveno kvůli klesající poptávce po výrobcích s vysokou přidanou hodnotou z mobilních zařízení a zvýšené konkurenci, což vedlo k pozastavení činnosti. Dříve společnost uvedla, že zvažuje různé plány, včetně ukončení podnikání v oblasti HDI, aby zefektivnila svou činnost v oblasti substrátů.

Analytici uvedli, že prodej LGB na trhu s PCB závisí na bratrských společnostech, zejména chytrých telefonech. V letošním roce činí výroba PCB společnosti LG Innotek přibližně 156 000, což je méně než 30% roční produkce mezi roky 2013 a 2016, a provozní míra provozu také klesla na přibližně 51%.

Společnost LG Innotek poukázala na to, že po uzavření obchodu s PCB budou některé zdroje převedeny na podnikání s polovodičovým substrátem a jeho zaměstnanci v PCB budou také nasazeni do podnikání s polovodičovým substrátem.

Mluvčí společnosti LG Innotek řekl: „Chceme vylepšit naše portfolio výběrem a zaměřením na podniky, které mohou růst a vytvářet zisk.“

E-mailem: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966PŘIDAT: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hongkong.