Qualcomm President: Zrychluje vývoj řešení Apple iPhone 5G pro modem

Podle Yingheng.com prezident Qualcomm Cristiano Amon ve středu (4.) řekl, že Qualcomm se zavázala vyvíjet 5G modemová čipová řešení pro Apple iPhone. Je to poprvé, kdy obě společnosti dosáhly dohody v dubnu tohoto roku. Velký projekt.

Anmeng řekl na technologickém summitu Qualcomm Snapdragon ve středu: „Ve spolupráci s Apple je nejvyšší prioritou Qualcomm pomoci Appleu zahájit jejich (5G) telefony. To je priorita.“

V polovině dubna letošního roku Qualcomm a Apple oznámili „smíření století“, které ukončilo válku s patenty, která se po mnoho let podílí na soudních sporech, a podepsalo víceletou dohodu o čipech.

Trh očekává, že nové iPhony společnosti Apple v roce 2020 budou používat modemy a komponenty Qualcomm 5G vyvinuté společností Apple, ale nemusí používat systémy RF (radiofrekvenční) Qualcomm.

Anmun řekl, že Qualcomm a (Apple) mají víceletou čipovou dohodu. Ne rok nebo dva, víceletá dohoda pro modemy Snapdragon. Rovněž upřímně prohlásil: „V RF jsme nestanovili žádná očekávání, zejména proto, že jsme byli zapojeni pozdě. Ale myslím, že jsme společně pracovali na tom, abychom dosáhli co nejvíce práce, abychom mohli spustit (Apple) 5G podle plánu. Mobilní telefon. "

E-mailem: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966PŘIDAT: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hongkong.