Společnost Quantum získala akvizici společnosti Western Digital pro skladování objektů, která by měla být dokončena do dubna

Večer 4. února společnost US Quantum oznámila, že společnost dosáhla dohody s dceřinou společností Western Digital Corporation, dceřinou společností Western Digital, o akvizici firmy ActiveScale pro ukládání objektů. Očekává se, že transakce bude dokončena do 31. března 2020 za obvyklých podmínek uzavření. Finanční podmínky transakce nebyly zveřejněny.

Prezident a generální ředitel společnosti Quantum Jamie Lerner uvedl, že když se společnost Quantum vrátila do trajektorie růstu, začala společnost vyhodnocovat potenciální strategické akvizice, které by mohly obohatit matici produktů společnosti. Software pro ukládání objektů ActiveScale dokonale zapadá do našich strategických cílů, zaměření na trh a portfolia produktů a technologií společnosti. Na druhé straně velké množství inženýrů a vědců společně vyvinulo ActiveScale, software pro ukládání objektů obsahující algoritmy mazání kódování. Připojí se k Quantum s ActiveScale. Doufám, že můžeme připravit atraktivní technickou cestu. , A konečně ukázat řadu nových řešení na trhu. „Přidání této produktové řady a souvisejících talentů přineslo software pro ukládání objektů a vymazání kódovací technologie do současné produktové matice Quantum, což také umožnilo společnosti Quantum pokračovat Rozšiřování trhu s ukládáním objektů přidalo nový impuls. S přidáním nových produktových řad bude společnost Quantum pokračovat v práci na zachování otevřeného ekosystému pro ukládání objektů třetích stran a StorNext může snadno přesouvat data do kterékoli vrstvy pro ukládání objektů třetích stran.

Podle zpráv společnost Quantum prodávala a podporovala řadu produktů ActiveScale po mnoho let a má rozsáhlé zkušenosti s projektem v poskytování podniků pro ukládání objektů. Program ActiveScale může sloužit pro více oblastí, jako jsou média a zábava, genomika a biologie, autonomní výzkum řízení a různé další vědecké studie: například úložiště objektů lze použít pro dlouhodobá úložiště obsahu pro tvorbu videoobsahu, filmovou a televizní produkci. Dalším příkladem je aplikace ukládání objektů v oblasti genomiky a biologických věd a aplikace ukládání objektů ve video dohledu.

E-mailem: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966PŘIDAT: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hongkong.