Samsung Electronics porazil Intel a vyhrál "ISSCC" šampiona olympijských her v čipu

Mezi největší mezinárodní společnosti známé jako „olympijské hry v čipu“ porazila společnost Samsung Electronics Intel a získala šampionát znovu. Analýza korejských médií je výsledkem povzbuzení vedení Samsungu k vývoji polovodičové technologie.

Podle korejských médií „Money Today“ zveřejněných 15., 16. až 20. února, Mezinárodního sympozia pevných obvodů (ISSCC), bude Samsung Electronics vybrána 13 papírů, která získala první na světě.

Ve srovnání s počtem příspěvků vybraných v tomto roce (7) je počet příštího roku téměř dvojnásobný než v letošním roce. Na ISSCC 2019, Intel vyhrál první místo, Samsung Electronics se zastavil pouze na 5., a ve srovnání s předchozím rokem ISSCC 2018, mnoho z nich ustoupilo, když Samsung Electronics a Korea Institute of Science and Technology (KAIST) vázané na mistrovství.

ISSCC je nejuznávanější společností v oblasti polovodičových integrovaných obvodových systémů a systémové integrace. Příští rok se v ISSCC 2020 shromáždí více než 3 000 vědců a výzkumníků z celého světa, aby si vyměnili výsledky výzkumu a prozkoumali budoucí polovodičový průmysl a technologii.

Za těmito úspěchy vynaložila společnost Samsung Electronics velké úsilí. „Money Today“ poukázal na to, že vedoucí oddělení Samsung Electronics 'DS (polovodičová divize) Jin Jinnan a další vedoucí úředníci konkrétně požadovali, aby se akce zúčastnila divize paměti, systém LSI a slévárenská divize. Na druhou stranu bude Jin Jinan pravidelně udělovat ceny vynikajícím autorům papíru a aktivně povzbuzovat zaměstnance k provádění výzkumu. Obecně se věří, že toto je jeden z důvodů nárůstu elektronických papírů Samsung.

Podle příslušných lidí v polovodičovém průmyslu má ISSCC nejen globální certifikaci, ale má také dobrý propagační účinek. Podniky budou samozřejmě chtít tento zdroj využívat.

Obecně budou polovodičové společnosti vydávat nové technologie v ISSCC před komercializací nových technologií a uvedením produktů na trh za šest měsíců až jeden rok. Například 5G modemové řešení Samsung „Exynos RF (Radio Frequency) 550, Exynos SM (Supply Modulator)“, které bylo spuštěno v dubnu tohoto roku, bylo komerčně poté, co bylo vybráno jako vynikající papír ISSCC.

Analýza poukázala na to, že v dubnu letošního roku viceprezident Samsung Electronics Li Zaijun zveřejnil program „Semiconductor 2030“, jehož cílem je stát se světovou jedničkou v oblasti systémových polovodičů do roku 2030, což také ovlivnilo výsledky této práce. . Podle průmyslových zdrojů společnost Samsung Electronics letos předložila mnoho papírů, aby posílila sílu systémových polovodičů, a vybrala vynikající papíry v mnoha oborech.

E-mailem: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966PŘIDAT: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hongkong.