Zisk společnosti Samsung za třetí čtvrtletí je méně než polovina loňského roku, ale bude zdola?

Přestože tržby společnosti Samsung Electronics ve třetím čtvrtletí loňského roku byly méně než polovina loňského roku, celkový výkon překonal očekávání trhu, protože se zlepšil obchod se smartphony a displeji.

Společnost Samsung Electronics oznámila svou předběžnou zprávu o výnosech za třetí čtvrtletí dne 8., s příjmy 62 bilionů wonů a se ziskem 7,7 bilionů wonů. Ve srovnání se stejným obdobím loňského roku se tržby snížily o 5,29% a zisk o 56,18%, ve srovnání s předchozím čtvrtletím se však zvýšily o 16,47%, resp.

Výsledky překonaly očekávání trhu. Podle korejských médií „Daily Economy“ byla průměrná prognóza výnosů několika společností obchodujících s cennými papíry vyhrána 61,529 bilionů a zisk 7.1085 bilionů wonů. Ačkoli ve srovnání s minulým rokem výkonnost výnosů není poutavá, ale ve srovnání s předchozím čtvrtletím je míra růstu vyšší než 10%, výnosy a zisk jsou také nad očekávání. Někteří analytici se domnívají, že společnost Samsung Electronics se zbavuje poklesu výkonu. .

Oddělení IM (mobilní telefon) nesplnilo očekávané výkony v předchozím čtvrtletí, ale ve třetím čtvrtletí uvedlo na trh nové produkty, jako jsou série Galaxy Note10 a Galaxy Fold. Zisk byl asi 2 biliony wonů, což bylo vyšší než v předchozí sezóně (1,56 bilionů wonů). Asi 30%.

Na druhé straně, obchod s displejem těžil z vrcholné sezóny chytrých telefonů a prodej flexibilních OLED panelů používaných ve skládacích obrazovkách vzrostl a očekává se růst příjmů a výnosů.

Zejména původní trh očekává, že oživení společnosti Samsung Electronics bude polovodičovým odvětvím. Naproti tomu tržní očekávání v této oblasti jsou příliš vysoká. V současné době se průmysl obecně domnívá, že podnikání s polovodiči společnosti Samsung Electronics se nevrátilo k normálnímu výkonu.

Po vstupu do druhé poloviny roku 2019 začaly ceny flash paměti NAND růst, Samsung také rychle upravil zásoby, ale trh DRAM je stále pomalý, situace před koncem roku není stále optimistická.

Relevantní lidé v tomto odvětví poukázali na to, že výkonnost společnosti Samsung překonala tržní očekávání, což také symbolizuje, že Samsung začal opouštět koryto, příjmy ve čtvrtém čtvrtletí mohou být ovlivněny mimosezonou a přestat růst, ale očekává se, že se příští rok plně zotaví.

E-mailem: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966PŘIDAT: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hongkong.