AMD uvádí na trh výpočetní modul Google druhou generaci Xiaolong procesoru N2D na virtuálním stroji založenou na procesoru

AMD (NASDAQ: AMD) a Google Cloud dnes oznámili spuštění zkušební verze virtuálního stroje N2D na Google Compute Engine pomocí procesoru AMD EPYC druhé generace. Řada virtuálních strojů N2D je skvělou volbou pro zákazníky, kteří provozují aplikace pro všeobecné účely a vysoce výkonná pracovní zatížení, která vyžadují vyvážené výpočty a paměť.

Virtuální stroje N2D jsou navrženy tak, aby zákazníkům poskytovaly:

· Vysoce výkonný procesor AMD EPYC druhé generace poskytuje zákazníkům větší flexibilitu při výběru optimálního virtuálního stroje, který vyhoví jejich pracovní zátěži, a přináší srovnávací výkon společnosti Coremark až o 39% ve srovnání s podobnými případy. Ve srovnání s příklady řady N lze dosáhnout úspory až 13%.

Možnosti konfigurace virtuálních procesorů 128 a 224, které poskytují až 70% zvýšení šířky pásma paměti ve srovnání s existujícími podobnými virtuálními stroji v Google Compute Engine pro vysoce výkonná výpočetní zatížení (HPC), která vyžadují velkou šířku pásma paměti.

· Vyšší šířka pásma paměti a počet jádra. Ve srovnání se současným podobným procesorem virtuálního stroje společnosti Google je výkonnost zlepšena o 100% při několika testech typu benchmark včetně Gromacs a NAMD.

Forrest Norrod, senior viceprezident a generální ředitel AMD skupiny Data Center a Embedded Solutions Group, uvedl: „Globální poskytovatelé cloudových služeb a hostitelé uznávají vynikající rozšíření jádra, velkou šířku pásma paměti a významné snížení TCO a rekordů AMD EPYC druhé generace AMD a Google úzce spolupracují na těchto počátečních virtuálních strojích, aby zajistili, že zákazníci Google Cloud budou mít vysoce výkonný a nákladově efektivní uživatelský zážitek ve více prostředích pracovního vytížení. Budeme i nadále spolupracovat a nadále poskytovat našim zákazníkům dokonalý zážitek. letos a dále. “

Procesor AMD EPYC zmocňuje moderní cloud

Procesory AMD EPYC podporují více než 120 virtuálních strojů od poskytovatelů cloudu a hostitelů po celém světě a poskytují koncovým zákazníkům přístup k výkonným, nákladově efektivním a flexibilním produktům virtuálních strojů.

Beta verze virtuálního počítače N2D na platformě Google Cloud Platform byla poskytována v us-central1, asia-southeast1 a europe-west4 a postupně bude spuštěno více regionů. Další informace o virtuálním stroji si můžete přečíst na blogu platformy Google Cloud Platform a navštívit novou konzoli Google Cloud Console.

E-mailem: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966PŘIDAT: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hongkong.