Audi uvádí na trh nový elektrický koncept s chladným systémem dronového osvětlení

Na letošním autosalonu ve Frankfurtu uvedl Audi nový koncepční vůz AI: TRAIL, který nabízí tři specifické inovativní návrhy, včetně všestranného vpředu, systému osvětlení dronů a vysoce přizpůsobeného prostoru, z nichž všechny budou mít příležitost v jiných elektrických vozidlech v budoucnost. vidět. Jedním z nejatraktivnějších je chladný systém osvětlení dronů.

První ukázka osvětlovacího systému Audi UAV AudiLightPathfinder, sada pěti trojúhelníkových robotů, poháněných technologií bez ventilátoru, která umožňuje létat do vzduchu, pomocí LED polí osvětluje přední část silnice a zpět skrz objektiv. . Při recyklaci se automaticky zastaví na nabíjecím stojanu na střeše, což může také osvětlit okolní prostředí.

AI: Osvětlení dronů TRAIL se automaticky aktivuje, když není k dispozici dostatečný zdroj světla, a pokaždé se aktivují nejméně dva drony. Pokud je vyžadováno ruční osvětlení, lze jej ovládat pomocí smartphonu. Tyto drony mají také pokročilé funkce, které umožňují systému určit směr, kdy vozidlo nemůže najít dobrou cestu ve volné přírodě. I když jste v kempu, můžete je sundat a použít je jako kempová světla.

Audi uvedlo, že umožní vozu začít přijímat objednávky co nejdříve a nabídne celou řadu možností přizpůsobení.

E-mailem: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966PŘIDAT: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hongkong.