S2C, založené na FPGA s nejvyšší kapacitou v oboru, představuje nový logický systém

Společnost S2C dnes (20) oznámila spuštění svého nového logického systému S10 10M Prodigy založeného na FPGA Intel Stratix 10 GX 10M, včetně jednoduchých, duálních a čtyřpólových FPGA.

Stratix 10 GX 10M FPGA je nejnovější přírůstek do rodiny Intel 14nm Stratix 10 s až 10,2 miliony logických buněk. Jeden FPGA podporuje až 80 milionů bran designu ASIC, což zjednodušuje prototypování složitých návrhů.

Logický systém Prodigy je modulární a integrovaný, mimo krabici, což výrazně snižuje čas potřebný pro prototypování. Kompletní prototypovací software přehrávače Player Pro zjednodušuje proces kompilace FPGA založený na Quartus a zkracuje dobu prototypování.

Kromě toho bylo urychleno ladění designu díky podpoře modulu hlubokého ladění Prodigy MDM. Bohatá knihovna dceřiných karet aplikací plug-and-play, která pomáhá rychle vytvářet cílový prototypový systém.

Jednoduchý logický systém S10 10M Prodigy je optimalizován a vyladěn, aby zajistil integritu signálu a dosáhl optimálního výkonu. Jeho obecné účely I / O sazby podporují až 1,4 Gbps a vysokorychlostní transceivery až 16 Gbps. Bohaté možnosti vzdálené správy prostřednictvím rozhraní USB nebo Ethernet, včetně konfigurace FPGA, vzdáleného zapnutí / vypnutí / restartu, virtuálního UART, monitorování systému a automatického rozpoznávání dceřiných karet Prodigy a vzdáleného testování.

Systém S10 10M Prodigy Logic je součástí jednorázového prototypovacího řešení S2C Prodigy, které hladce spolupracuje se softwarem Prodigy Player ProTM, modulem pro hluboké ladění Prodigy MDM s více FPGA a Prodigy ProtoBridge pro urychlení ověřování prototypů a vývoje softwaru.

Lin Junxiong, generální ředitel společnosti S2C, uvedl, že FPGA společnosti Intel Intelix 10 GX 10M 10M jsou asi 2,5krát větší než kapacita největších komerčních FPGA na trhu a mohou být nejvyššími FPGA v následujících dvou až třech letech.

Uvádí se, že S2C nyní přijímá objednávky na jediný logický systém S10 10M Prodigy. Nyní je k dispozici jeden logický systém Prodigy S10 10M Prodigy.

E-mailem: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966PŘIDAT: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hongkong.